INDIVIDUALNI TRENINZI

Zašto mi?

Fitnes centar Be Well osnovan je 2017.godine sa ciljem da svojim korisnicima pruži najkvalitetniji pristup fizičkom vežbanju i podigne nivo fitnesa na jedan viši nivo. Na 700 kvadrata najsavremenije opremljenog fitnes centra zajedno pomeramo granice.

Individualno Članstvo #1

Broj Termina: 12
3 Termina Nedeljno
Cena: 260€

Individualno Članstvo #2

Broj Termina: 8
2 Termina Nedeljno
Cena: 190€

Individualni Trening

Broj Termina: 1
Pojedinačan Individualni Trening
Cena: 30€

Individualno vežbanje

Brzi Rezultati

Individualni trening sa našim profesionalnim trenerom je najbolji način da dostignete svoje fitnes ciljeve. Za razliku od grupnih, individualni trening se prilagađa vašim potrebama i željama, što omogućava brže i bolje rezultate.

Duo Trening

Duo trening je odlična mogućnost za sve koji žele da treniraju u paru ili sa prijateljem. Sa vašim izabranim trenerom možete deliti trening i motivisati jedni druge da dostignete zajednički cilj. Ovaj trening je osobito pogodan za parove ili prijatelje koji žele da uživaju u društvu jedan drugog dok vežbaju i daju svoj maksimum. Duo trening je dostupan svim našim članovima i možete birati termin koji najviše odgovara vama i vašem duo partneru.

Personalizovan Pristup

Osim personalizovanog pristupa, našim klijentima pružamo i druge prednosti. Svakom od naših člano- va dodeljujemo trening na osnovu njihovih potreba i želja, što omogućava da se postignu željeni re- zultati u najkraćem mogućem vremenu. U sklopu svojih mesečnih članarina, naši klijenti imaju pravo na besplatno korišćenje bazena i mogu zakazati svoj ter- min na bazenu u skladu sa svojim rasporedom.

Benefiti

Dodatno, našim klijentima nudimo i besplatnu parcijalnu masažu u našem fizio centru L Sense, koja doprinosi Vašem oporavku posle treninga kao i brzini postizanja ciljeva.

Prijavite se sada i ostvarite svoje sportske ciljeve zajedno s našim stručnim trenerima!