Ronjenje na dah

Istražite morske dubine, jezera i reke bez potrebe za posebnom opremom

Ronjenje na dah - APNEA

Ronjenje na dah je sportsko – rekreativna disciplina, koja u poslednjih par godina doživljava najdinamičniju ekspanziju i predstavlja neverovatno uzbudljiv i dinamičan sport. Sa samo maskom, perajama i tegovima, možete zaroniti do neverovatnih dubina, iskusiti lepotu podvodnog sveta. 

 

Šta je ronjenje na dah?

Osećaj slobode i bestežinskog stanja je neopisiv, a spokoj podvodnog okruženja bez premca. Bilo da ste početnik ili iskusan ronilac, ronjenje na dah je odličan način da stupite u kontakt sa prirodom i pomerite svoje fizičke i mentalne granice. 

To je takođe odličan način da poboljšate ukupnu kondiciju i smanjite stres. Pridružite se zajednici slobodnih ronilaca danas i otkrijte neverovatan svet ispod površine!

Bazen Be Well centra predstavlja odličan poligon za statičke freediving treninge koji se sprovode pod budnim okom našeg kolege, saradnika centra, vlasnika Alfa Diving Team ronilačkog kluba i PSS Freediving instruktora Miloša Banduke. A upravo tom saradnjom našim korisnicima pružamo mogućnost da završe kurseve za sve freediving kategorije.

Prijavite se sada i ostvarite svoje sportske ciljeve zajedno s našim stručnim trenerima!