RONJENJE

Naše Usluge

Rekreativno Ronjenje

Spada u najmasovniji i najpopularniji oblik ronjenja, podrazumeva ronjenje sa bocama, tačnjie sa kompletnom ronilačkom opremom koja vam omogućava bezbedan boravak pod vodom. Ali uz najstrožije standardne bezbednosti i u strogo postavljenim granicama.

Ronjenje na dah

Ronjenje na dah je sportsko - rekreativna disciplina, koja u poslednjih par godina doživljava najdinamičniju ekspanziju i predstavlja neverovatno uzbudljiv i dinamičan sport. Sa samo maskom, perajama i tegovima, možete zaroniti do neverovatnih dubina, iskusiti lepotu podvodnog sveta.

Tehničko Ronjenje

Tehničko ronjenje predstavlja najdetaljnije obrađenu granu ronjenja namenjenu civilnom sektoru. Tehničko ronjenje nema ograničenja karakteristična za rekretavno ronjenje i svakako je najizazovnji i ujedno najatraktvniji oblik ronjenja.

O samom Ronjenju

Ronjenje obuhvata set različitih disciplina, gde se ljudsko telo nalazi potopljeno ispod vodene površine. Od navedenih disciplina neke spadaju u sprotske, a većina spada pod netakmičarske, tačnije discipline veština rekreativnog karakatera. Ozbiljnji komercijalni razvoj ronjenja počinje sedamdesetih godina prošlog veka i kao oblast je u permanentnoj progresivnoj ekspanziji i oblast koja se još uvek otkriva, širi i obogaćuje novim saznanjima, a pre svega ogromnim brojem benefita koje na zdravstveno stanje i opšte stanje organizma ono donosi.

Kako početi

Ukratko niko ko je probao, nije ostao ravnodušan, a Be Well se i ovde, kao i kod ostalih disciplina trudi, da postavi novi standard kvaliteta u obukama ronjenja, kvalitetnom multidsiciplnarnom podrškom i kolaboracijom sa najboljm stručnjacima i klubovima iz te oblasti.

Uticaj Ronjenja

Znamo da kad je ljudsko telo potopljeno u vodu, dolazi do niza fizioloških promena, da uticaj na plovnost tela, olakšava kretanje i vežbanje u vodi. Uranjanje u vodu takođe vrši pritisak na telo, što može pomoći u smanjenju otoka i upala u zglobovima i mišićima. Pored toga, voda pruža otpor koji može pomoći u jačanju mišića i poboljšanju kardiovaskularne kondicije.

Be Well Ronjenje

Odgovorno lice za sve podvodne aktivnosti u našem centru je Nebojša Pantić - PADI MSDT I SSI OWSI licencirani instruktor. Be Well sarađuje i sa klubovima: Alfa Diving Team i Sebastian i saradnju proširujemo u unapređujemo i sa drugim klubovima i centrima tako da tokom leta Be Well korisnici na raspolaganju imaju Diving Centar Ploče u Crnoj Gori, Sea Star Centar u Molunatu - Hrvatska, a tokom cele godine veliki broj organizovanih aktivnosti u zemlji i inostranstvu.

Prijavite se sada i ostvarite svoje sportske ciljeve zajedno s našim stručnim trenerima!