REKREATIVNO RONJENJE

Najmasovniji i najpopularniji oblik ronjenja

Rekreativno Ronjenje

Spada u najmasovniji i najpopularniji oblik ronjenja, podrazumeva ronjenje sa bocama, tačnije sa kompletnom ronilačkom opremom koja vam omogućava bezbedan boravak pod vodom, ali uz najstrožije standardne bezbednosti i u strogo postavljenim granicama.

Šta je rekreativno ronjenje?

Sertifikat koji vam omogućava da ronite izdaju razna nacionalna i internacionalna sertifikaciona tela i organizacije, od kojih su za Evropu kao značajnije karakteristični: PADI, CMAS, SSI, SDI, PSS. Gde je PADI ubedljivo tržišno najzastupljenija, a CMAS (najčešće vezan za nacionalne sportske saveze) predstavlja asocijaciju koja objedinjuje rekreativni i sportski karakter, te kao takva organizuje i takmičenja.

Suština našeg pristupa se ogleda u tome da vas pre svega pripremimo za bezbedno i lagodno uživanje u ovoj veštini, te naš pristup podrazumeva dosta širi i udobniji program nego što to sertifikaciona tela svojim minimumima standarda propisuju.

Obuku sprovodimo za sve kategorije ronilaca od apsolutnih početnika do instruktora.

Be Well vam obezbeđuje obuku po sopstvenoj metodi i standardnu kvaliteta koji je u skladu sa našom poslovnom filozofijom, a uz koju stičete sve potrebne veštine i znanja da zaokružite vaš rad sertifikacijom u bilo kojoj sertifikacionih agencija, a mi konkretno izdajemo PADI, SSI i PSS sertifikate.

Prijavite se sada i ostvarite svoje sportske ciljeve zajedno s našim stručnim trenerima!