L SENSE

O nama

Fizio Centar - L Sense

Kako nam je zdravlje svakog našeg člana važno,otvorili smo poseban deo koji ima svu adekvatnu opremu da vam pruži vrhunsku zdravstvenu uslugu. U našem fizio centru možete iskoristiti razne vrste terapija,kao što su ultra - zvučna terapija,magnetna,elektro terapija i kinezi tejping ili akupunktura. Svaka od ovih terapija ima svoje specifične benefite i prilagođena je za određene vrste stanja.

Usluge

Fizio Centar

Dijagnostika

U L Sense centru za Fizikalnu terapiju i medicinsku rehabilitaciju, posvećeni smo pružanju vrhunske dijagnostičke usluge koja Vam pomaže da razumete svoje telo i pronađete optimalan put ka zdravlju i oporavku.

Fizikalna Terapija

Fizikalna terapija predstavlja primenu razlicitih prirodnih agenasa u svrhu lecenja oboljenja misica, nerava, kostiju i mnogih drugih struktura. Glavni cilj ove terapije je smanjiti bol i omoguciti pacijentu da nesmetano obavlja svakodnevne aktivnosti.

Masaže

Široka paleta masažnih terapija koje su osmišljene kako bi Vam pružile duboku relaksaciju, olakšanje od stresa i oporavak od svakodnevnih napora. Naši stručni terapeuti su posvećeni Vašem dobrobiti i koriste tehnike prilagođene Vašim potrebama, kako bi Vam obezbedili nezaboravno iskustvo masaže.

Nutricionizam

Naša usluga nutricionizma je dizajnirana da vam pruži personalizovani pristup ishrani i pomogne vam da postignete optimalno zdravlje, energetsku ravnotežu i ciljeve vezane za telesnu kompoziciju.