SPORTOVI

Naše Usluge

Plivanje

Kroz šarenoliku, jedinstvenu i dobro prilagođenu metodiku podučavamo decu novim veštinama, učimo ih pravim vrednostima i razvijamo timski duh! Prvenstveno kao pedagozi a onda kao treneri, učimo ih prvim plivačkim zaveslajima kroz jedinstveni pristup i metodiku.

Boks

Ovde se uzbudljive borbe spajaju sa izazovima kondicije i snage. Naš tim iskusnih trenera će vam pružiti sve što vam je potrebno da naučite udaračke tehnike, odbranu i ojačate svoje telo. Bez obzira da li ste početnik ili već iskusni bokser, naša teretana je idealno mesto za vas.

Džudo

Ovaj japanski borilački sport kombinuje tehniku bacanja i kontrole na tepihu. Naši stručni instruktori će vas uputiti u osnove džudoa i pomagati vam da razvijete snagu, fleksibilnost i mentalnu disciplinu. Bez obzira da li ste početnik ili već iskusni džudista, pridružite nam se i unapredite svoje veštine džudoa.

Gimnastika

Bilo da ste početnik ili već iskusni gimnastičar, naša teretana pruža idealno okruženje za razvoj fleksibilnosti, snage i koordinacije. Naši instruktori će vam pomoći da naučite osnovne elemente kao što su ravnoteža, skokovi i akrobatika. Uz njihovu podršku, izgradićete samopouzdanje i postići neverovatne rezultate u svetu gimnastike.

Ronjenje

Otkrijte tajne podvodnog sveta kroz naš program ronjenja u bazenu! U našem i saradničkim centrima, naučićete osnovne tehnike ronjenja i upoznati se sa opremom potrebnom za sigurno istraživanje podvodnog sveta. Naši sertifikovani instruktori će Vam pružiti sve potrebne smernice i pomoći vam da steknete samopouzdanje u vodi.

Prijavite se sada i ostvarite svoje sportske ciljeve zajedno s našim stručnim trenerima!