MASAŽA

Uživajte u raznovrsnosti naših masaža

L Sense Masaže

L Sense ponosno Vam predstavlja našu široku paletu masažnih terapija koje su osmišljene kako bi vam pružile duboku relaksaciju, olakšanje od stresa i oporavak od svakodnevnih napora. Naši stručni terapeuti su posvećeni vašem dobrobiti i koriste tehnike prilagođene vašim potrebama, kako bi Vam obezbedili nezaboravno iskustvo masaže.

Naši stručni terapeuti su posvećeni vašem dobrobiti i koriste tehnike prilagođene vašim potrebama, kako bi vam obezbedili nezaboravno iskustvo masaže.

Relaks masaža

Ova masaža je idealna za smanjenje stresa i poboljšanje opšteg stanja tela i uma

Antistres masaža

Otkrijte duboku harmoniju i smirenost uz kombinaciju tehnika koje ciljaju na oslobađanje akumuliranog stresa iz vašeg tela.

Limfna drenaža

Opuštajuća tehnika koja podstiče protok limfe i eliminiše toksine iz tela.

Sportska masaža

Namijenjena sportistima i rekreativcima, ova masaža je usmerena na oporavak mišića, poboljšanje sportske performanse i prevenciju povreda.

Terapeutska masaža

Fokusira se na područja tela kako bi se ublažili bolovi, smanjila upala i poboljšala pokretljivost.

Deep Tissue masaža

Ova terapija je usmerena na duboke slojeve mišića i vezivnog tkiva, ciljajući na oslobađanje hroničnih napetosti i bolova.

Shiatsu masaža

Kroz pritisak prstima duž meridijana tela, ova japanska masaža stimuliše protok energije, balansira telo i um, i pomaže u opuštanju i revitalizaciji.

Yumeiho masaža

Ova tradicionalna japanska masaža kombinuje tehnike istezanja i masaže pritiskom kako bi se poboljšala fleksibilnost, oslobodila napetost i obnovila ravnoteža u telu.

Thai masaža

Inspirirana drevnom tajlandskom tradicijom, ova masaža kombinuje istezanje, akupresuru i duboki pritisak kako bi se poboljšala pokretljivost, protok energije i opuštanje.

Zakažite Vaš prvi termin već danas!